De 4
Denne gruppe er opstået lidt ved en tilfældighed. Allan og Ib tænkte at de ligeså godt kunne fylde bilen op, når de tog på udflugter hver anden måned, og de forsøgte derfor at invitere Ingrid og Joan med til Draved Skov og Ravstedhus. Draved Skov er en gammel gammel skov, der stort set får lov til at passe sig selv, og derfor har nogle meget store og gamle træer. Den drives ikke som skovbrug, man sikrer kun gæsternes færdsel på stierne. Selvom Ravstedhus er en forretning der levere dele til smykker, var det ikke noget hit blandt pigerne. Men da Allan skulle have fyldt op i sine smykkesager, var det faktisk dette besøg, der var grundlag for hele turen. Der blev dog også tid til et besøg  i klosterkirken i Løgumkloster. Det var en speciel oplevelse, med en hel speciel akustisk oplevelse. Dagen blev afsluttet med tromning, og et par rejser.

Pigerne gjorde gengæld med en invitation til et besøg på Æbelø. Vi var meget heldige med vejret, solen bragede ned hele dagen, og der var kun to fejler ved dagen: Manglen på kasketter og drikkevand. Det var en lærerig tur, hvor man vist roligt kan sige, at lektierne var:

1: Tag kun det nødvendigste med!

2: Overvej nøje valg af tasker.

3: Sørg for masser af drikkevand med.

Æbelø skal absolut besøges igen, og der nogle meget gamle træer, der nok er værd at tale med. Det blev ikke til så meget med det spirituelle, der var overhængende fare for solstik, mindst een.