Top

Hvem er Ib
Hvad tilbyder Ib, som behandler
Deltagelse i trommegrupper

Binderune


Hvem er Jeg

Jeg er født i 1957, i fiskens tegn. Jeg har den første lange del af mit liv været overbevist Tek/Nat, det vil sige, at det jeg ikke kunne se eller bevise, eksisterede ikke. Det alternative var svindel og humbug. Hvordan kan det, at trykke under fødderne påvirke mit velbefindende? Det ved jeg nu stadigvæk ikke helt præcist; men hjælper, det gør det.

Jeg startede først/midt i halvfemserne med en lille smule zoneterapi fra ugebladene, dernæst bøger på biblioteket, og børnene var mere end villige klienter, idet de elskede fodmassage, som de kaldte det. Men zoneterapi tapper mig så voldsomt for kræfter/energi, at jeg maks kunne klare 2 af mine 3 børn på en aften.

Jeg begyndte derefter at se efter andre former, og i en af bøgerne stod der:

Du behøver ikke at tro på vandet for at blive våd,
men du er nødt til at springe i!

Og det er jo rigtigt. Mellem de bøger jeg fik fat i, var der også noget kaldet kinesiologi, og de bøger havde jeg med på en tur til Prag, hvor jeg læste dem i mellem drengenes håndboldkampe. Der var nogle simple eksempler, som jeg kunne teste på stedet, der fik mig overbevist om at kinesiologien, skulle jeg arbejde videre med.

I 1997/98 gennemførte jeg Basis kursus i Kinesiologi ved Jarle Tamsen. Da der er mange grene af Kinesiologien, er det måske på sin plads at nævne, at dette var den del der beskæftiger sig med muskeltest/afbalancering. Dette har jeg det meget bedre med, og jeg føler slet ikke den samme tapning af kræfter/energi, som jeg gjorde ved zoneterapi. Igen var børnene gode prøvedukker. Når jeg ind i mellem omtaler "min bibel", så er det Jarle's bog der er tale om. Og det er det stadigvæk. Nu skal jeg snart have gjort alvor af at lave en briks, som kan anvendes til klienter.

I efteråret 2000 bliver jeg opmærksom på nogle kræfter/evner i mine hænder, og begynder at se mig om efter hvad der kan hjælpe mig til en forståelse af dette. Jeg startede med at søge efter Healing på nettet, og det er bestemt ikke uinteressant, men af en eller anden grund begyndte Shamanisme at spøge i mit hoved.

I foråret 2001 møder jeg John Russel Møller, og får en lille sitting ved ham. Den samtale, som jeg fik på bånd, har jeg haft meget gavn af siden, og selv nu, opdager jeg af og til nye værdifulde ting i den seance, når jeg genlytter båndet. John underviste ikke selv, og henviste derfor til Svend Petersen, der tillige bor i min nærhed. Det meste af alternativ uddannelse finder ellers sted i Københavns området, så jeg skyndte mig at slå til, og tog Shamanistisk basiskursus i efteråret 2001.

Jeg har efterfølgende været på Shamanistisk Ekstraktions Healing, samt taget 5-ugers kurset to gange. 5-ugers kurset handler om at få lavet sit eget fundament inden for shamanismen, og jeg mener ikke at fundamentet kan bliver stærkt nok, hvorfor jeg tog det to gange.

I 2004 tog jeg det første kursus i Reiki Healing, og i januar 2005 tog jeg Reiki II.Hvad tilbyder jeg?

Jeg tilbyder at hjælpe dig, at hjælpe dig selv. Jeg kan sagtens give dig en healing uden at du selv foretager dig noget, eller forpligter dig. Det vil også hjælpe dig her og nu; men det vil ikke holde i længden. Det kræver en indsats af dig, før end det vil  holde i længden! Denne indsats vil til gengæld gøre healingen langt mere holdbar, og langt mere værdifuld for dig.

De redskaber jeg kan anvende under en healing er:

Top

Shamanistisk rådgivning

Ved Shamanistisk rådgivning, kommer klienten med et spørgsmål/problemstilling, som klienten kan være i tvivl om, hvordan skal håndteres, eller som klienten bare ønsker at få rådgivning om. Jeg vil så foretage en ånderejse, og på klientens vegne, og uden fortolkning videregive det, der kommer, til klienten.
Hvad tilbyder Ib Top

Shamanistisk healing

Ved Shamanistisk healing enten sidder eller ligger jeg ved siden af klienten, således at jeg med siden af min krop, har så stor kontakt som muligt med klientens krop, og scanner dennes krop, for metaphoriske indtrængninger, med henblik på efterfølgende at fjerne disse. Der kan følge en Kraftdyrs hentning med en healing. Man kan også være så uheldg, at blive udsat for min sang. Det kan ikke siges på forhånd, det er noget mine spirituelle hjælpere afgør.
Hvad tilbyder Ib Top

Kraftdyrs hentning

Hentning af det vigtigste kraftdyr, for dig, lige her og nu, er et godt udgangspunkt for den, der ønsker en Shamanistisk behandling; men som ikke har identificeret et specifikt problem, der skal behandles. Meget ofte viser det sig, at det kraftdyr der bliver hentet, kan relateres til ting, som klienten egentligt er bekendt med; men enten ikke har tænkt på at gøre noget ved, eller ikke ved, hvad de skal gøre ved det.
Hvad tilbyder Ib Top

Rådgivning ved hjælp af Runer

Runer var oprindeligt hemmelige magiske tegn, men blev senere også anvendt som "almindelige" skrifttegn. Jeg har både hjemmelavede runer, som man kan kaste, og indkøbte Runekort som trækkes på en problemstilling.
Hvad tilbyder Ib Top

Binde Runer

Runerne er i sig selv en kraftig ting. Kombinationer af dem forstærker runernes kraft. Binde runer laves specielt til den enkelte person, og har kun betydning for denne. Andre vil ofte ikke kunne genkende hvilke runer der indgår, selv om de har et godt kendskab til runer.
Hvad tilbyder Ib Top

Reiki Healing

Reiki healing vil foregå ved at jeg lægger mine hænder på klientens krop, og kanalisere universets kræfter til at heale personen. Af og til får enten klienten, jeg eller os begge "billeder" som vi forholder os til under behandlingen.
Hvad tilbyder Ib Top

Krops æltning

En dag kommer dette punkt måske til at hedde massage, nemlig den dag, hvor jeg har gennemgået en massageuddannelse; indtil da, vil jeg kalde det hårdhændet krops æltning. Jeg håber, at komme igang med teorien primo 2005
Hvad tilbyder Ib Top

Trommegrupper

Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, for der er en meget potentiel mulighed for, at jeg kan lære noget af dem, eller blive inspireret på en eller anden måde.

Jeg deltager i flere mere eller mindre aktive grupper.
Først og fremmest trommer jeg, hver onsdag sammen med Allan. Det er i de "fattige uger". I de "rige" uger, er vi sammen op til 4-5 dage. Det sker desværre for sjældent. Vores samarbejde med mindst eet ugenligt møde, startede i efteråret 2002. Vi kommer, udover vores rejser,  omkring mange ting, laver vores egne trommer, smykker, ritualer, gjaldr, udflugter m.m..

Dernæst er jeg med i den gruppe, vi kalder De4. Her mødes vi med et noget større og uregelmæssigt mellemrum. I denne gruppe beskæftiger vi os meget med healing og rådgivning. vi har også haft et nogle gode udflugter, til "uberørte" naturområder, som for eksempel Draved Skov og Æbelø. Denne gruppe startede i forsommeren 2003.

Så er jeg i efteråret 2004 begyndt at mødes med en gruppe, som vi ikke har navngivet endnu. Det er i starten hensigten med denne gruppe, at arbejde med det basale, altså ting fra basis kurset.

Og så er der den gruppe vi kalder UG eller Uden grænser. Her er mødefrekvensen cirka en gang i kvartalet, ofte et ritual i forbindelse med sol højtider. Top